Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за Вариатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново за Вариатора

Колеги дойде дългоочаквания момент да си сменя и аз вариатора!Аз съм от Русе и бих искал да попитам къде ще ме насочите да извърша тази процедура.Питах наскоро в ТNcar и ми казаха че го имали вариатора за кам триста и нещо кинта,ама въпроса е каде ще ми го сменят.
    sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщение
    Колеги дойде дългоочаквания момент да си сменя и аз вариатора!Аз съм от Русе и бих искал да попитам къде ще ме насочите да извърша тази процедура.Питах наскоро в ТNcar и ми казаха че го имали вариатора за кам триста и нещо кинта,ама въпроса е каде ще ми го сменят.
    Най добре това да стане в сервиз в който разполагат с необходимите инструменти най- вече пети за зацепване и в случая понеже работата като сглобяване и разглобяване е доста и доста парички е добре да се съчетае със смяната на ангренаж и ролки и(или)водна помпа не че се чупи помпата толкова често ами понеже не е чак толкова скъпа и поне ще си спокоен за нея за напред.Така облужена алфичката може да кара поне към 80 000 километра и повече без подобно обслужване.Разбира се това е желателно но може и само вариаторчето да си смениш.
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз знам че трябват пети за зацепването на ремъка,ама затва ме интересува къде в Русе ша имат такива и ще могат да ми го сменят безпроблемно този вариатор,че то из Русе като им заговориш по сервизите за тея коли и те гледат малко странно.

Comment

Аз знам че трябват пети за зацепването на ремъка,ама затва ме интересува къде в Русе ша имат такива и ще могат да ми го сменят безпроблемно този вариатор,че то из Русе като им заговориш по сервизите за тея коли и те гледат малко странно.
        по принцип на всякъде пишман майсторите така си гледат.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Павлин е твоят човек 0889 30 53 25
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз преди година имах нужда от презацепване на ангренажа и смяна на датчик на дроселовата клапа и Bobo ми препоръча един сервиз в Русе-Иван Коцев се казва човека останах много доволен от него.Някой да има мнения за него!

Comment

Аз преди година имах нужда от презацепване на ангренажа и смяна на датчик на дроселовата клапа и Bobo ми препоръча един сервиз в Русе-Иван Коцев се казва човека останах много доволен от него.Някой да има мнения за него!
              И при него може
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

обади се на павлин ... цената на вариатора е 399лв
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Ами купих си го вчера новия вариатор за 399 кинта от TNcar обадих се и на Павлин и сега другата седмица трябва да спра да тракам кат дизел вече най накрая!

Comment

Ами купих си го вчера новия вариатор за 399 кинта от TNcar обадих се и на Павлин и сега другата седмица трябва да спра да тракам кат дизел вече най накрая!
                    Абе тия от ТН големи обирджии,мойта цена е 320лв,а за членове на клуба 290лв
                    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                    0899832271 Сашо

Comment

Е вече мога да се похваля!От днеска съм с нов вариатор!Стана направо друга кола-направо оса!Благодарности на Павлин за смяната!

Comment

Е вече мога да се похваля!От днеска съм с нов вариатор!Стана направо друга кола-направо оса!Благодарности на Павлин за смяната!
                        Која ти е раликата сега со нов вариатор!!?
                        AR 145 1.4TS ex
                        AR 159 JTDm ex
                        AR 145 QV

Comment

Working...
                        X