Колеги дойде дългоочаквания момент да си сменя и аз вариатора!Аз съм от Русе и бих искал да попитам къде ще ме насочите да извърша тази процедура.Питах наскоро в ТNcar и ми казаха че го имали вариатора за кам триста и нещо кинта,ама въпроса е каде ще ми го сменят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново за Вариатора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеКолеги дойде дългоочаквания момент да си сменя и аз вариатора!Аз съм от Русе и бих искал да попитам къде ще ме насочите да извърша тази процедура.Питах наскоро в ТNcar и ми казаха че го имали вариатора за кам триста и нещо кинта,ама въпроса е каде ще ми го сменят.sigpicAlfa 155 2.0 16v
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеАз знам че трябват пети за зацепването на ремъка,ама затва ме интересува къде в Русе ша имат такива и ще могат да ми го сменят безпроблемно този вариатор,че то из Русе като им заговориш по сервизите за тея коли и те гледат малко странно.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеКолеги дойде дългоочаквания момент да си сменя и аз вариатора!Аз съм от Русе и бих искал да попитам къде ще ме насочите да извърша тази процедура.Питах наскоро в ТNcar и ми казаха че го имали вариатора за кам триста и нещо кинта,ама въпроса е каде ще ми го сменят.0889 30 53 25
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеАз преди година имах нужда от презацепване на ангренажа и смяна на датчик на дроселовата клапа и Bobo ми препоръча един сервиз в Русе-Иван Коцев се казва човека останах много доволен от него.Някой да има мнения за него!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеАми купих си го вчера новия вариатор за 399 кинта от TNcar обадих се и на Павлин и сега другата седмица трябва да спра да тракам кат дизел вече най накрая!RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеЕ вече мога да се похваля!От днеска съм с нов вариатор!Стана направо друга кола-направо оса!Благодарности на Павлин за смяната!AR 145 1.4TS ex
AR 159 JTDm ex
AR 145 QV
Comment
Comment